top of page

Veelgestelde vragen over OMAH

Kom je voor de eerste keer naar OMAH en zit je nog met een aantal vragen? Lees onze antwoorden op de veelgestelde vragen dan eerst eens door en misschien heb je dan al antwoord op je vraag. Toch niet een antwoord kunnen krijgen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

01

Waar is OMAH gevestigd?

OMAH is gevestigd in het dorp Gorredijk in de Provincie Fryslân. Bekijk meer informatie op onze route- en openingstijdenpagina.

02

Wat als ik een product wil omruilen of terugbrengen?

De meeste producten kan je omruilen of terugbrengen binnen 20 dagen met een bonnetje. Neem deze dus voor de zekerheid mee na je aankoop bij OMAH.

03

Op welke feestdagen is OMAH geopend?

OMAH is op sommige feestdagen wel geopend. Bekijk meer informatie hierover op onze route- en openingstijdenpagina. Houd voor de zekerheid altijd onze socialemediakanalen in de gaten.

04

Wat voor producten verkoop OMAH?

Zoals de naam al verklapt, Ons Mag Alles Handelen. We verkopen veel verschillende producten en iedere week weer iets anders. Bekijk voor een algemeen overzicht onze productenpagina op de website en houd onze socialemediakanalen in de gaten voor het up-to-date assortiment.

05

Kan ik ook online bestellen bij OMAH?

Nee, OMAH is een stenen winkel en heeft geen online webshop. Je zal ons dus moeten bezoeken om producten te kopen. Bekijk meer informatie op onze route- en openingstijdenpagina over hoe je OMAH bereikt.

bottom of page